Visual 2.jpg

LCC van Gogh

Den Haag, Netherlands

1st prize competition

Visual 1.jpg

We won the competition to design a new extension and renovation of the entrance of the French School in the Hague with Atelier Koller.

The wooden extension adds a more friendly open office plan to the school.
The vertical lattice walls and furniture create a homelike atmosphere for it’s future occupants. A direct connection is made visually to the school gym by providing large windows. These large windows increase the daylight access to the gym enhancing the oh so important work-outs of school going kids.

The entrance is covered in a wooden lattice ceiling moving the general atmosphere from office back to a learning environment. The central concierge space functions as the connecting point structuring the flow of visitor and student alike.

More to follow as the competition entry is currently being refined!